NUTREND

Sponser Salt Caps 120

Tootekood: 30-846
17,90 €
Tuote varastossa
Sponser Salt Caps 120
17,90 €

NUTREND SALT CAPS ainulaadne elektrolüütide ja vitamiinide segu pole mõeldud ainult professionaalsetele sportlastele. Elektrolüütide tasakaaluhäired või nende taseme märkimisväärne langus tulenevalt füüsilisest aktiivsusest koos kehavedelike kadumisega võivad sportlasel põhjustada nõrkustunnet ja krampide teket.

SALT CAPS tõstab oluliselt jõudluse kvaliteeti. Elektrolüütide segu koos vitamiinidega B1 ja B5 vähendab kurnatust ja väsimust, soodustab elektrolüütide tasakaalu ning toetab energia ainevahetust.

 

Soovitatav annus: 2 kapslit hommikul ja 2 kapslit u. 40 minutit enne treeningut. Treeningu ajal kasutage vastavalt vajadusele. Võtke 5 kapslit päevas 2 päeva enne raskemat füüslist pingutust . Maksimaalne ööpäevane annus: 5 kapslit. Ärge ületage soovitatud annust. Kasutamine: vastavalt soovitatud annustele, neelake kapslid alla koos veega. Alkohoolsed joogid ja piim ei sobi. Pärast avamist säilitada temperatuuril, mis ei ületa 25 ° C ja kasutada 2 kuu jooksul.  Koostis: naatriumvesinikfosfaat, magneesiumtsitraat, želatiinkapsel (želatiin, värvaine raudoksiid), kaaliumglükonaat, kaltsiumglükonaat, naatriumvesinikkarbonaat, naatriumkloriid, L-karnosiin, kaltsium-D-pantotenaat, paakumisvastane aine ränidioksiid, nikotiinamiid vesinikkloriid, riboflaviin, püridoksiinvesinikkloriid.