FISCHER

Fischer SPEEDMAX HELIUM SKATE PLUS MED

Pituus:

Ilmainen kuljetus Viron sisällä*
Fischer SPEEDMAX HELIUM SKATE PLUS MED
Kaal 950g/186cm sidemeta
Kärg Bidirectional Air Core
Konstruktsioon DK / 611 (sama mis 610, erinev laminaat)
Plastik WORLD CUP PLUS
Lihv / muster DTG WORLD CUP PLUS
3D libisevad ja vedelmääritavad välisseinad
COLD BASE BONDING külmpressitud
MED keskmise paindega, kergema sammuga vedrutavad
PREWAXED - suusapõhjad tehases infrapuna automaat-määritud / kaitstud flourivaba VAUHTI PURE ONE LDR +5/-10°C baseeruva spetsiaalmäärdega

SPEEDMAX suusad arendati RCS mudeli baasil 2013/14 hooajaks Šotsi olümpiamängudeks. Võrreldes seni CARBONLITE, RCS, RCR, AEROLITE suuskadel kasutusel 15/115 ajaloolise uisusuusa konstruktsiooniga, on neil sidemetele lähemale toodud ja lühemad libisemisalad (1Q/610), mis tagavad parema lippe enamikel maailmakarika kunstlumeradadadel, ent ujuvam käitumine eeldab ka head tasakaalu ja suusatehnikat.
WC PLUS plastik ja lihv on optimeeritud universaalseks kasutuseks nii kunst kui looduslikul lumel temperatuuril -10...+2°C. Sportlasti varustaval RACE DEPARTMENT´il 20+ erinevat lihvi igaks juhuks.
2014/15 hooajast alanud COLD BASE BONDING külmpress meetodil tootmine võimaldab plastikul säilitada oma poorsuse ja seeläbi parema määrde imendumisvõime ning ka lihtsama lihvimise, samas kui RACE CODE pitser kinnitab, et teil on maailmakarika varustus.
2019/20 hooajast tuuniti SPEEDMAX´e omakorda 3D vedelmääritavate libisevate välispindadega vähendamaks hõõrdetakistus, et toetada ennekuulmatut libisemistaset, eriti pudrusel või kohevas lumes.
2021/22 hooajast tuldi maailmakarikale ja taliolümpiale ning järgmisel hooajal turule veelgi õhulisema kärje ja õhemate külglaminaadiga tippversiooniga HELIUM, mille jäistel laskesuusaradadel ilmnenud lastehaigused on tänaseks seljatatud. "Tavalisest" SPEEDMAX´ist eritab teda tumedam rohekas kolmnurklogo suusaninas.