ALPINA

Suusasaapad ALPINA PRO CL DPP

Suurus:

Suusasaapad ALPINA PRO CL DPP
Süsiniktugevdatud pahkluutoega painduva päkaosaga saapad paaristõuketehnikaks, klassikamaratonideks laugel profiilil, laperdavas jäljes, suusavahetusega sõitudeks. Harrastajale igati sobilikud ka uisutehnikaks.

Madal tald, lai nina ning venin ja hästi hingav, ent veekindel, pealdis tagavad mugavuse ka laiem jalalaba suusatajatele.

Uuendatud Alpina Pro välistald koos Active Grip tehnoloogiaga maksimeerib tõukejõudu, et saavutada rajal suurepäraseid tulemusi. Elite Gaither System kohandub jala kujuga ning tagab optimaalse niiskustasakaalu. Süsinikust kannatugi on tugev ja vastupidav ning garanteerib parema stabiilsuse, seisuasendi ja parema sobivuse. Samuti aitab see vähendada saapa kaalu, parandades samal ajal selle funktsionaalsust.

Uus Alpina Pro Classic NNN välistald, millel on 10mm pikendatud esiosa
Active Grip tehnoloogia
Süsinikust (Carbon+PEBAX) kannatugevdus – tugev ning vastupidav; garanteerib parema stabiilsuse, seisuasendi ja sobivuse. Samuti aitab see vähendada saapa kaalu, parandades samal ajal selle funktsionaalsust
Elite Gaiter pealismaterjal – kerge ja õhuke polüestrist pealispind on hingav ning tagab parema ja täpsema sobivuse
Veekindel lukk
Madal sisesaabas
Alpina OrthoLite® anatoomiline sisetald – aitab oluliselt kaasa jala vertikaalsele stabiilsusele, pakkudes kõrget mugavust ja parandades jalatsi soojusisolatsiooni, hoides jalad kuivana
NON PVC – ei sisalda PVC’d