ALPINA

Suusasaapad ALPINA COMP CLASSIC

Suurus:

Suusasaapad ALPINA COMP CLASSIC
Väga hea hinna kvaliteedi suhtega klassikasaapas võistlejale ja tugevale harrastajale. Madal tald, lai nina ning venin, soojustatud, veekindel, ent hingav pealdis tagavad mugavuse ka laiem jalalaba suusatajatele.

Uuel 23/24 hooaja mudelil on veelgi jäigem ja kergem tald kui senistel ECL ja PRO CL 22/23 mudelitel ning etteulatuvam sidemekinnitus jõuülekande parendamiseks.

Uuendatud Alpina Pro välistald koos Active Grip tehnoloogiaga maksimeerib tõukejõudu, et saavutada rajal suurepäraseid tulemusi. Elite Gaither System kohandub jala kujuga ning tagab optimaalse niiskustasakaalu. Süsinikust kannatugi on tugev ja vastupidav ning garanteerib parema stabiilsuse, seisuasendi ja parema sobivuse. Samuti aitab see vähendada saapa kaalu, parandades samal ajal selle funktsionaalsust.

Uus Alpina Pro Classic NNN välistald, millel on 10mm pikendatud esiosa
Elite Gaiter pealismaterjal – kerge ja õhuke polüestrist pealispind on hingav ning tagab parema ja täpsema sobivuse
Veekindel lukk
Active Grip tehnoloogia
Süsinikust (Injected carbon*) kannatugevdus
Madal sisesaabas
Alpina OrthoLite® anatoomiline sisetald – aitab oluliselt kaasa jala vertikaalsele stabiilsusele, pakkudes kõrget mugavust ja parandades jalatsi soojusisolatsiooni, hoides jalad kuivana
Alpina Igloo isolatsioon
NON PVC – ei sisalda PVC’d

*Injected carbon – kombineeritud süsinikkiud ja plastik vähendamaks saapa kaalu ning samal ajal parandades selle funktsionaalsust. Injected carbon on tugev ja vastupidav ning garanteerib parema stabiilsuse, seisuasendi ja sobivuse olenemata jala kujust.

Saabas, mis keskendub täielikult klassikalise tehnika jõudlusele. Kannatugevdus on valmistatud Injected Carbon’ist, säilitades uskumatu kerguse, olles samal ajal jäik ja stabiilne. Anatoomiline sisetald toetub uuele Active Grip tehnoloogiaga PRO Classic välistallale, millel on 10mm pikendatud esiosa parema ja tõhusama tõukejõu saavutamiseks. Parem kontakt suusa ning lume vahel.