REX

Ketiõli kaitse REX RACE DAY SPRAY 85ml fluorosüsinik

Tootekood: REX902
Toode on laos
Tasuta saatmine Eesti piires*
Ketiõli kaitse REX RACE DAY SPRAY 85ml fluorosüsinik
85ml = kuni 5 kasutuskorda. REX võistlussuusamääretes ennast tõestanud mustust hülgavad ja libisemist parandavad keemilised kooslused on nüüd üle kantud rattaketi hooldusse. Maastiku-, tsüklokrossi ja kruusarallidel aitab hoida ketti ja käiguvahetust finišini palju puhtamana ja seeläbi hästi toimivana kui muidu.  Maanteel ja tänaval tagab murevaba hästi toimiva keti väga pikaks ajaks. Siinkirjutajal pidas 1k ketil vastu lausa novembrist märtsini kokku ~700 km Tallinna tänavatel sõites, sh iga kuu ratast (surve)pestes. 

NB! Parima tulemuse saavutamiseks soovitatav kasutada koos REX DOMESTIQUE või BLACK DIAMOND ketiõliga. Enne määrimist puhastada kett täielikult spetsiaalse ketipuhastusainega nagu REX CHAIN CLEANER, MORGAN BLUE CHAIN CLEANER vms. 

P.S. REDOX AB keemikust tootmisjuhtJuuso, kes välja töötanud REX uue põlvkonna tipp suusamäärded, on ise noorukina kuulunud Soome maanteekoondisse ning kirglik hobirattur senini. Ta hakkas mängima ideega, kas suusamääretes kasutatavaid mustust hülgavad ja libisemist parandavad ainekooslused on üle kantavad ka senisest paremate omadustega ketiõli loomiseks. Peale põhjalikku testimist nii enda peal kui sõltumatustes laborites sai kinnitust, et väljatöötatud määrded väärivad turule toomist.