Saku 3, Tallinn (kaart); E-R 10-19, L 10-17  |  Kauplus: 56 488 000  |  E-pood: e-pood@veloplus.ee  55 551 511  |  Töökoda: 56 229 000  
ESTO järelmaks
LIISI järelmaks

Taastusjook Sponser Recovery Shake 900g shokolaad

37.90 EUR
  • Kirjeldus:
    Recovery Shake on tasakaalustatud kombinatsioon erineva toimega süsivesikuid, kõrgväärtuslikke valke ning vajalikke vitamiine ja mineraalaineid. Lühikese-, keskmise- ja pikaaajalise toimega süsivesikud võimaldavad astmelist energia vabanemist pärast raskeid treeninguid ja parandavad glükogeenivarude taastamist ja uuenemist. Recovery Shake suurendab nii aminohapete kontsentratsiooni veres kui ka rakkude vastuvõtlikkust ning parandab seeläbi valkude sünteesi ja pinges lihaste kiiret taastumist. 

    - Vadakuvalgu isolaadi ristvoolu mikrofiltreering, milles on 25% BCAA aminohappeid ja kõrgväärtuslikke toimeaineid lihaste kasvuks ja immuunsüsteemile.
    - Mikrogranuleeritud vadakuvalk võimaldab pikaajalist mittedenatureeritud vadakuvalgu kättesaadavust.
    - Valgu hüdrolüsaat pakub kiiret glutamiinpeptiide (750 mg/100g) kättesaadavust, need imenduvad koheselt organismi ja tagavad optimaalse ainevahetuse.
    - Kaltsiumkaseinaat pakub piimast saadud kergelt imenduvat kaltsiumi ja tagab pikaajalise aminohapete voo, mis suurendab valkude sünteesi.

    Eelised:

    Kõrge kvaliteediga valkude ja süsivesikute kiire ja pikaajaline kättesaadavus.
    Mitu erinevat kasutegurit: valkude süntees, glükogeeni varude taastamine ja immuunsüsteemi tugevdamine.
    Rikastatud vitamiinide ja mineraalidega.

    Kasutamine: Joogi tegemiseks lahustada 40 g pulbrit 300 ml piimas.
    Optimaalseks taastumiseks  juua valmissegu 30 min jooksul peale pingutust. Lihaste toetamiseks ja lihasmassi suurendamiseks juua 1-2 portsjonit päevas söögikordade vahel,  ca 1 tund enne treeningut.
    1 mõõtlusikatäis=  20 g

    Pakend: Purk 900 g     

    Maitsed: banaan, šokolaad, vanill. 

    Koostisained: Piimavalgud, vadakuvalgu kontsentraat, fruktoos, sahharoos, šokolaadipulber, kooritud piimapulber, valguhüdrolüsaat, maltodekstriin, kaltsiumkaseinaat, dekstroos, paksendusained, maitseained, mineraalained, sojaletsitiin, vitamiinid.

    Analüüs: 100 g 1 portsjon=40 g pulbrit+

    300 ml piima
    Energia kJ(kcal) 1580 (372) 1060 (25
     
  • Saadavus: Kaupluses
  • Tootekood: 80-304

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud.

Lisa toode ostukorvi